воскресенье, 11 апреля 2021 г.

 

12.04.2021

11 клас

Українська мова

Шановні одинадцятикласники, доводжу до вашого відома, що мовознавчий диктант за темою «Дієслово як частина мови» мені надіслали четверо учнів: Тамаркін Євген, Роговик Софія, Сітніченко Поліна та Козлов Максим. Усі решта за нього отримують оцінки низького рівня. Я попереджала: час ЗНО наближається – тому роботи мають надсилати всі без винятку, використовуючи будь-які можливості.

А ми рухаємося далі: сьогодні працюємо над зв’язним висловленням (твором-роздумом) за вказаною нижче темою, взятою зі збірника завдань ЗНО О. Авраменка (2021 рік).



Твір пишемо за усталеною структурою, дотримуючись усіх вимог, поданих у довіднику О.Авраменка (ст..330-332). Не забуваємо чітко виділяти абзаци та дотримуватися правил переносу слів. Готовий твір фотографуємо й надсилаємо світлину на вайбер чи електронку. Чекатиму протягом дня на ваші роботи. Якщо є запитання – телефонуйте.

Українська література

Аналіз поеми Т. Шевченка «Сон» надіслали Сітніченко Поліна та Малюк Анастасія, проте не втрачаю надію побачити й інші читацькі щоденники. Завдання на сьогодні лишається тим же.

УВАГА!

Зважаючи на те, що дехто з вас узяв участь у пробному ЗНО, хотілося б почути, які завдання викликали найбільше запитань та які враження від процесу їхнього  виконання (відкритого та закритого типу) ви отримали, чи вклалися у відведений час. Саме тому урок у вівторок проводимо в режимі онлайн (платформа MEET). Отримаєте посилання за 10 хвилин до уроку. До зустрічі.

P.S. Прошу обов’язково зайти на урок тим із учнів, хто пройшов пробне ЗНО! Дуже прошу!

Комментариев нет: